زبان فارسی
iranفارسی
englishEnglish
ورود به حساب کاربری
شمش 1000P-99.7 آلومینیوم المهدی 1,868,775
شمش 1000p-99.75 آلومینای ایران 1,873,471
اکسید آلومینیوم آلومینای ایران 509,861
شمش 1000p-99.8 مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب 1,878,166
شمش 1000p-99.8 مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب 2,165,676
شمش 1000p-99.8 آلومینیوم ایران(ایرالکو) 1,878,166
صنعت آلومینیوم ایران

آلومینیوم المهدی-هرمزال برای افزایش ظرفیت تا یک میلیون تن برنامه‌ریزی می‌کند

شرکت آلومینیوم المهدی-هرمزال در سال ۱۳۶۹ تأسیس شد. ظرفیت اسمی تولید این شرکت به حدود ۲۵۴ هزار تن از شمش‌های ۱۰۰۰ و ۵۰ پوندی آلومینیوم خالص در سال می‌رسد. این شرکت در سال ۹۳ به بخش خصوصی واگذار شد و در نظر دارد با احداث خط تولید جدیدی با پیشرفته‌ترین تکنولوژی روز، ظرفیت تولید خود را تا یک میلیون تن…

اشتراک گذاری در
آلومینیوم المهدی

شرکت آلومینیوم المهدی-هرمزال در سال ۱۳۶۹ تأسیس شد. ظرفیت اسمی تولید این شرکت به حدود ۲۵۴ هزار تن از شمش‌های ۱۰۰۰ و ۵۰ پوندی آلومینیوم خالص در سال می‌رسد. این شرکت در سال ۹۳ به بخش خصوصی واگذار شد و در نظر دارد با احداث خط تولید جدیدی با پیشرفته‌ترین تکنولوژی روز، ظرفیت تولید خود را تا یک میلیون تن افزایش دهد

به گزارش اتاق خبر ایراک به نقل ازاخبار فلزات، شرکت آلومینیوم المهدی-هرمزال در سال ۱۳۶۹ با هدف تولید شمش آلومینیوم اولیه در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس تاسیس شد. ظرفیت تولید در نظر گرفته شده برای این واحد تولیدی، ۳۳۰  هزار تن شمش آلومینیوم اولیه بود تا در ۳ فاز به بهره‌برداری برسد. در فاز اول که راه‌اندازی آن که از سال ۱۳۷۶ آغاز شد با مجموع ۱۲۰ دیگ، ظرفیت تولید در سال ۱۳۸۱ به حدود ۵۵ هزار تن رسید. پس از آن، طی تکمیل فاز اول، بین سال‌های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۴، حدود ۱۲۰ دیگ دیگر به خط تولید اضافه شد و بدین ترتیب ظرفیت کل مجتمع در فاز اول به حدود ۱۱۰ هزار تن افزایش یافت.

عملیات اجرایی فاز دوم این شرکت در فصل ابتدایی سال ۱۳۸۵ با سرمایه‌گذاری ۴۰۰ میلیون یورو و ۲ هزار میلیارد ریال با هدف بهره‌برداری از حداقل ۲۲۸ دیگ آغاز شد. فاز دوم این شرکت که به هرمزال معروف است، در سال ۱۳۸۸ راه‌اندازی شد. با این وجود در حال حاضر تعداد دیگ‌های مورد استفاده در فاز دوم این شرکت به ۱۷۰ دیگ می‌رسد. در راستای بهبود شرایط کاری این شرکت و همچنین اصل ۴۴ قانون اساسی جمهوری اسلامی، این شرکت در سال ۱۳۹۳ به بخش خصوصی واگذار شد. برای حصول این امر، با برگزاری مزایده‌ای که از طرف سازمان خصوصی‌سازی صورت گرفت، سهام شرکت آلومینیوم المهدی- هرمزال به شرکت فروآلیاژ گنو واگذار شد.

ظرفیت اسمی آلومینیوم المهدی-هرمزال در حال حاضر در حدود ۲۵۴ هزار تن است و محصولات آن را شمش‌های ۱۰۰۰ و ۵۰ پوندی از آلومینیوم خالص با حداکثر خلوص ۹۹٫۷۵ درصدی تشکیل می‌دهد. در حال حاضر محصولات آلومینیوم المهدی- هرمزال با دو نماد متفاوت «المهدی» و «هرمزال» در بورس کالا عرضه می‌شود. نمودار ۱، آمار معاملات فیزیکی انجام شده از شرکت آلومینیوم المهدی-هرمزال در بورس کالا را طی سال‌های گذشته نشان می‌دهد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
با توجه به ظرفیت اسمی کنونی این شرکت، می‌توان آن را بزرگترین تولیدکننده آلومینیوم در ایران دانست. از مهمترین مزیت‌های این مجتمع تولیدی مجهز بودن به واحد آندسازی و همچنین موقعیت قرارگیری منحصر به‌فرد آن است. این مجتمع تولیدی که در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در نزدیکی شهر بندرعباس واقع شده، از امکان دسترسی به آب‌های آزاد برای صادرات محصولات و یا واردات مواد مورد نیاز و همچنین استفاده از مزایای گمرکی بهره می‌برد. علاوه بر آن، این مجتمع در مجاورت نیروگاه برق بندرعباس واقع شده است. این شرکت همچنین در سال ۱۳۹۴ بنا به قانون اصلاح الگوی مصرف انرژی و براساس معیارهای تعیین شده در استاندارد ملی ایران، با مصرف ویژه انرژی الکتریکی ۱۵٫۷۸ کیلووات بر کیلوگرم آلومینیوم تولید شده، موفق به دریافت گواهینامه انطباق معیار مصرف انرژی از سوی سازمان ملی استاندارد شد.

شرکت فروآلیاژ گنو که به‌تازگی در مزایده سال ۹۳ شرکت آلومینیوم المهدی-هرمزال را خریداری کرده، در نظر دارد خط تولید جدیدی را با تکنولوژی پیشرفته ۶۰۰ کیلوآمپری به همراه یک نیروگاه ۲ هزار مگاواتی احداث کند و ظرفیت تولید این مجتمع را به حدود یک میلیون تن آلومینیوم اولیه در سال افزایش دهد.

منبع:اخبار فلزات

#اتاق_خبر #ایراک #آلومینیوم #هرمزال #المهدی #بورس

نظرات: (0 نظر ثبت شده)

ورود به حساب کاربری

جهت ثبت نظر پیرامون محتوا یا خبر فوق میبایست ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.

ورود به حساب کاربری

آلومینیوم پلاس

آلومینیوم پلاس یک پلتفرم آنلاین و هوشمند برای تحلیل بازار آلومینیوم ایران و جهان است که پاسخگوی نگرانی‌های تولید کنندگان و فعالان اقتصادی، دسترسی فوری، دقیق، شفاف و بی‌واسطه به اطلاعات مهم و کاربردی است.