زبان فارسی
iranفارسی
englishEnglish
ورود به حساب کاربری
بیلت 6063-7 آلومینیوم ایران(ایرالکو) 2,006,584
هیدروکسید آلومینیوم آلومینای ایران 328,507
اکسید آلومینیوم آلومینای ایران 365,008
شمش آلیاژ A-413 آلومینیوم ایران(ایرالکو) 1,897,400
شمش 1000P-99.7 آلومینیوم المهدی 1,790,000
شمش 1000p-99.75 آلومینیوم ایران(ایرالکو) 1,790,000
اخبار بین المللی صنعت آلومینیوم

اصلاح عرضه در چین،عامل رشد قیمت آلومینیوم

پس از چندین هفته متوالی افت قیمت آلومینیوم، هفته گذشته قیمت آلومینیوم با رشد خوبی همراه شد و به مرز ۲٫۱۵ هزار دلار بر تن نزدیک شد. این در حالی بود که طی این دوره، تنها یک هزار تن از موجودی انبارها کاسته شد. به گزارش اتاق خبر ایراک به نقل از اخبار فلزات، نمودار ۱، تغییرات قیمت معاملات نقدی هر…

اشتراک گذاری در
چین

پس از چندین هفته متوالی افت قیمت آلومینیوم، هفته گذشته قیمت آلومینیوم با رشد خوبی همراه شد و به مرز ۲٫۱۵ هزار دلار بر تن نزدیک شد. این در حالی بود که طی این دوره، تنها یک هزار تن از موجودی انبارها کاسته شد.

به گزارش اتاق خبر ایراک به نقل از اخبار فلزات، نمودار ۱، تغییرات قیمت معاملات نقدی هر تن آلومینیوم را به‌همراه نوسانات موجودی انبارها در بورس فلزات لندن طی یک ماه گذشته نشان می‌دهد. همان‌طور که در این نمودار مشاهده می‌شود، قیمت معاملات آلومینیوم که از ۱۴ دسامبر روند صعودی را پیش گرفته بود، تا آخرین روز هفته گذشته، ۲۲ دسامبر، نیز ادامه یافت.

در روز دوشنبه، ۱۸ دسامبر، افت ۰٫۴۴ درصدی شاخص ارزش دلار، سبب افزایش ۰٫۶ درصدی قیمت هر تن آلومینیوم نسبت به روز پیش شد. میانگین قیمتی آلومینیوم در این روز بالای سطح ۲ هزار و ۴۷ دلار به‌ازای هر تن قرار گرفت. این در حالی بود که در این روز، مقدار بسیار جزئی ۵۰ تن از موجودی انبارها کاسته شد. روندی مشابه نیز در روز سه‌شنبه، ۱۹ دسامبر، رخ داد به طوری که در این روز، ۰٫۵۲ درصد از ارزش دلار کاسته شد و حدود ۰٫۷ درصد به قیمت آلومینیوم در بورس فلزات لندن نسبت به روز گذشته افزوده شد. همچنین از موجودی انبارها در این روز، تنها ۲۵ تن کاسته شد.

در روز چهارشنبه،، ۲۰ دسامبر، قیمت هر تن آلومینیوم با رشد ۱٫۵ درصدی نسبت به روز پیش، بزرگترین جهش روزانه قیمتی این فلز را از ابتدای ماه نوامبر رقم زد. گرچه در این روز بالغ بر ۲٫۱ هزار تن به موجودی انبارها افزوده شد، ولی بسیاری از تحلیل‌گران، علت افزایش قیمت آلومینیوم را در این روز، واکنش اهالی بازار به آمار تولیدات چین دانسته‌اند.

اگرچه تا قبل از روز دوشنبه، اداره آمار دولت چین، خبر از افت قابل توجه ۸ درصدی میزان تولید ماهانه آلومینیوم چین در ماه نوامبر نسبت به اکتبر داد که حاکی از تداوم این افت تولید برای ششمین ماه پی‌در‌پی بود، ولی بازار واکنش چندانی به این آمار نشان نداد. تا آنجا که در روز چهارشنبه، انجمن بین‌المللی آلومینیوم (IAI)، آمار تولید ماهانه ماه نوامبر را منتشر کرد. گرچه آمار تولید آلومینیوم از این سازمان اختلافی جزئی با داده‌های مرکز آمار دولت چین دارد، ولی روندی مشابه را با آن نشان می‌داد. با این وجود، همچنان آمار، مقدار تولید بیشتری را نسبت به دوره مشابه از سال گذشته نشان می‌داد. البته تحلیل‌های انجام شده از سوی برخی مؤسسات، از جمله مؤسسهCRU در واکنش بازار به این آمار تأثیرگذار بود. به‌گفته یکی از تحلیل‌گران این مؤسسه، در سال جاری حدود ۸ درصد از ظرفیت تولید آلومینیوم چین از رده خارج شده که بنا به شرایط پیش رو، احتمال صدور مجوز برای فعالیت دوباره آن‌ها در سال ۲۰۱۸ بسیار ناچیز است.

انتشار آمار تولید چین از سوی انجمن بین‌المللی آلومینیوم که افت ۴٫۶ درصدی تولید روزانه در ماه نوامبر را نشان می‌داد، سبب تداوم رشد قیمتی آلومینیوم تا روز جمعه، ۲۲ دسامبر، شد؛ بنا به این آمار، متوسط تولید روزانه آلومینیوم چین در ماه نوامبر ۷۸٫۳ هزار تن برآورد شد که نسبت به متوسط تولید روزانه ۸۲٫۱ هزار تنی در ماه اکتبر، افت ۴٫۶ درصدی داشت. در مجموع طی ۲ روز پایانی هفته گذشته، پنج‌شنبه و جمعه، بیش از ۳ هزار تن از موجودی انبارها کاسته شد و قیمت هر تن آلومینیوم تا سطح ۲ هزار و ۱۳۴ دلار افزایش یافت.

به‌طور کلی در هفته گذشته، قیمت میانگین هر تن آلومینیوم تا نزدیک به ۲ هزار و ۸۹ دلار رشد کرد که نسبت به میانگین قیمت هفتگی پیش، رشد حدود ۴ درصدی داشت؛ این مقدار از جهش هفتگی قیمت از هفته دوم آگوست در بورس فلزات لندن بی سابقه بود. طی این هفته، در مجموع بالغ بر یک هزار تن از موجودی انبارهای بورس فلزات لندن کاسته شد.

نظرات: (0 نظر ثبت شده)

ورود به حساب کاربری

جهت ثبت نظر پیرامون محتوا یا خبر فوق میبایست ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.

ورود به حساب کاربری

آلومینیوم پلاس

آلومینیوم پلاس یک پلتفرم آنلاین و هوشمند برای تحلیل بازار آلومینیوم ایران و جهان است که پاسخگوی نگرانی‌های تولید کنندگان و فعالان اقتصادی، دسترسی فوری، دقیق، شفاف و بی‌واسطه به اطلاعات مهم و کاربردی است.