زبان فارسی
iranفارسی
englishEnglish
ورود به حساب کاربری
شمش 1000p-99.75 آلومینای ایران 1,448,727
شمش 1000p-99.25 آلومینیوم المهدی 1,290,511
شمش 1000p-99.85 آلومینیوم ایران(ایرالکو) 1,621,927
شمش 1000p-99.8 آلومینیوم ایران(ایرالکو) 1,459,622
شمش 1000P-99.7 آلومینای ایران 1,436,902
هیدروکسید آلومینیوم آلومینای ایران 301,456
اقتصاد ایران

تعدیل پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول

صندوق بین‌المللی پول در تازه‌ترین گزارش خود، ضمن ابراز نگرانی از افزایش منازعات تجاری در جهان، پیش‌بینی خود از رشد اقتصادی کشورهای مختلف را کاهش داده است. به گزارش اتاق خبر ایراک ،صندوق بین‌المللی پول با ابراز نگرانی از افزایش منازعات تجاری، پیش‌بینی خود از رشد اقتصادی آمریکا، اتحادیه اروپا و ژاپن را کاهش داد. این صندوق در گزارشی پیش‌بینی…

اشتراک گذاری در
پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول

صندوق بین‌المللی پول در تازه‌ترین گزارش خود، ضمن ابراز نگرانی از افزایش منازعات تجاری در جهان، پیش‌بینی خود از رشد اقتصادی کشورهای مختلف را کاهش داده است.


به گزارش اتاق خبر ایراک ،صندوق بین‌المللی پول با ابراز نگرانی از افزایش منازعات تجاری، پیش‌بینی خود از رشد اقتصادی آمریکا، اتحادیه اروپا و ژاپن را کاهش داد. این صندوق در گزارشی پیش‌بینی کرده است متوسط رشد اقتصادی جهان از ۳.۶ درصد در سال ۲۰۱۸ به ۳.۳ درصد در سال ۲۰۱۹ برسد که برابر با رشد سال ۲۰۱۶ و ضعیف‌ترین رشد ثبت شده از زمان رکود سال ۲۰۰۹ است.

به گزارش آسوشیتدپرس، صندوق بین‌المللی پول رشد اقتصادی آمریکا برای سال ۲۰۱۹ را ۲.۳ درصد پیش‌بینی کرده است که حدود ۰.۷ درصد کمتر از رشد اقتصادی سال گذشته این کشور است. گیتا گوپینا، اقتصاددان ارشد صندوق بین‌المللی پول در کنفرانسی خبری گفت: لحظه‌ای سرنوشت‌ساز برای اقتصاد جهانی فرارسیده است اما صندوق وقوع رکود را نامحتمل می‌داند. بااین‌حال وی هشدار داد در صورت تداوم و تشدید تنش‌های تجاری این مسئله پیامدهایی جدی بر زنجیره تأمین جهانی خواهد داشت.

در خصوص اروپا، صندوق پیش‌بینی کرده است متوسط نرخ رشد ۱۹ کشور عضو منطقه یورو ۱.۳ درصد باشد که کمتر از رشد ۱.۸ درصدی سال ۲۰۱۸ و ضعیف‌تر از رشد این منطقه در هر زمان دیگری از سال ۲۰۱۳ تاکنون محسوب می‌شود.

در خصوص اقتصادهای مطرح آسیایی صندوق بین‌المللی پول نرخ رشد ژاپن را یک درصد و چین ۶.۳ درصد پیش‌بینی کرده است. به دنبال عقب‌نشینی ترامپ از تصمیم قبلی خود برای اعمال تعرفه بر واردات کالاهایی به ارزش ۲۰۰ میلیارد دلار از چین، صندوق پیش‌بینی خود از رشد اقتصادی چین را ۰.۱ درصد افزایش داده است.

بااین‌حال هنوز تنش تجاری بین دو اقتصاد نخست جهان، یکی از اصلی‌ترین موارد نگران‌کننده است. چشم‌انداز تیره و تار چگونگی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا یکی دیگر از عوامل مهمی است که نتایج آن برای اقتصاد جهانی تعیین‌کننده خواهد بود.

نظرات: (0 نظر ثبت شده)

ورود به حساب کاربری

جهت ثبت نظر پیرامون محتوا یا خبر فوق میبایست ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.

ورود به حساب کاربری

آلومینیوم پلاس

آلومینیوم پلاس یک پلتفرم آنلاین و هوشمند برای تحلیل بازار آلومینیوم ایران و جهان است که پاسخگوی نگرانی‌های تولید کنندگان و فعالان اقتصادی، دسترسی فوری، دقیق، شفاف و بی‌واسطه به اطلاعات مهم و کاربردی است.