زبان فارسی
iranفارسی
englishEnglish
ورود به حساب کاربری
بیلت 6063-7 آلومینیوم ایران(ایرالکو) 2,006,584
هیدروکسید آلومینیوم آلومینای ایران 328,507
اکسید آلومینیوم آلومینای ایران 365,008
شمش آلیاژ A-413 آلومینیوم ایران(ایرالکو) 1,897,400
شمش 1000P-99.7 آلومینیوم المهدی 1,790,000
شمش 1000p-99.75 آلومینیوم ایران(ایرالکو) 1,790,000
اقتصاد بین الملل

کاهش رتبه اعتباری ترکیه

پس از آن که رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در اقدامی دور از انتظار، مراد جتین کایا، رئیس اسبق بانک مرکزی این کشور را به دلیل مخالفتش با کاهش نرخ بهره برکنار کرد، مؤسسه رتبه بندی “فیچ” که یکی از سه مؤسسه رتبه بندی برتر جهان محسوب می‌شود، در گزارش خود از اقتصاد ترکیه، رتبه اعتباری این کشور را…

اشتراک گذاری در
کاهش رتبه اعتباری ترکیه

پس از آن که رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در اقدامی دور از انتظار، مراد جتین کایا، رئیس اسبق بانک مرکزی این کشور را به دلیل مخالفتش با کاهش نرخ بهره برکنار کرد، مؤسسه رتبه بندی “فیچ” که یکی از سه مؤسسه رتبه بندی برتر جهان محسوب می‌شود، در گزارش خود از اقتصاد ترکیه، رتبه اعتباری این کشور را به “BB” منفی و چشم‌انداز اقتصادی این کشور را نیز به منفی تغییر داد.


به گزارش اتاق خبر ایراک ،فیچ در گزارش منتشر شده خود اعلام کرد: برکناری جتین کایا باعث تشدید نگرانی‌ها از صبور نبودن مقامات ترکیه در به نتیجه رسیدن اصلاحات اقتصادی در زمانی که نرخ رشد در سطح پایین‌تر از سطح مورد میل آن‌ها قرار دارد، شده است. حرکت اردوغان باعث بر هم خوردن ثبات در سیاست‌های بانک مرکزی و به منزله خدشه‌دار شدن استقلال این نهاد است.

اردوغان در یک سخنرانی تلویزیونی گفته بود ترکیه سیاست نرخ بهره خود را تغییر خواهد داد و بانک مرکزی کاملاً از تلاش‌های دولت برای واداشتن اقتصاد به رشد بیشتر حمایت خواهد کرد.

نرخ تورم ترکیه در ماه ژوئن به ۱۵.۷ درصد کاهش یافته بود. با این حال فیچ هشدار داده است که با برکناری جتین کایا احتمال عقب گرد نرخ تورم وجود دارد. انتظار می‌رود مراد یوزال، رئیس جدید بانک مرکزی ترکیه دارای روابط بهتری با رئیس جمهور در سیاست گذاری پولی و نرخ بهره باشد. اردوغان پیش‌تر وی را دوست خود در زمینه مالی خوانده است.

پیش از این، مؤسسه رتبه‌بندی آمریکایی “مودی” نیز در آخرین گزارش خود از ترکیه اعلام کرده بود چشم‌انداز اقتصادی این کشور هم‌چنان منفی است و رتبه اعتباری این کشور را از “Ba3” به ”B1” کاهش داد. این مؤسسه در گزارش خود مهم‌ترین ریسک موجود بر سر رتبه اعتباری ترکیه را مساله بحران تراز پرداختی این کشور عنوان کرده است.

نظرات: (0 نظر ثبت شده)

ورود به حساب کاربری

جهت ثبت نظر پیرامون محتوا یا خبر فوق میبایست ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.

ورود به حساب کاربری

آلومینیوم پلاس

آلومینیوم پلاس یک پلتفرم آنلاین و هوشمند برای تحلیل بازار آلومینیوم ایران و جهان است که پاسخگوی نگرانی‌های تولید کنندگان و فعالان اقتصادی، دسترسی فوری، دقیق، شفاف و بی‌واسطه به اطلاعات مهم و کاربردی است.