زبان فارسی
iranفارسی
englishEnglish
ورود به حساب کاربری
بیلت 6063-7 آلومینیوم ایران(ایرالکو) 2,040,227
شمش آلیاژ LM2 فناوران آلومینیوم ایده آل آمیژه 1,300,000
شمش 1000p-99.25 آلومینیوم المهدی 1,751,072
شمش 1000P-99.5 آلومینیوم المهدی 1,773,464
شمش 1000P-99.7 آلومینیوم المهدی 1,791,378
شمش 1000p-99.8 آلومینیوم ایران(ایرالکو) 1,849,555
اخبار بین المللی صنعت آلومینیوم

بررسی علل رشد نسبی قیمت آلومینیوم

طی ۲ هفته گذشته قیمت آلومینیوم، نسبت به افت موجودی انبارها با نرخ بسیار کندی واکنش نشان داد و روندی صعودی را طی کرد. این درحالی است که در این دوره علاوه بر کاهش موجودی انبارها، افت ارزش دلار آمریکا از مهم‌ترین عوامل رشد قیمت بسیاری از فلزات پایه، از جمله آلومینیوم بود. به گزارش اتاق خبر ایراک به نقل…

اشتراک گذاری در
بررسی قیمت آلومینیوم در بازرهای جهانی و بورس فلزات ایران

طی ۲ هفته گذشته قیمت آلومینیوم، نسبت به افت موجودی انبارها با نرخ بسیار کندی واکنش نشان داد و روندی صعودی را طی کرد. این درحالی است که در این دوره علاوه بر کاهش موجودی انبارها، افت ارزش دلار آمریکا از مهم‌ترین عوامل رشد قیمت بسیاری از فلزات پایه، از جمله آلومینیوم بود.

به گزارش اتاق خبر ایراک به نقل از اخبار فلزات، نمودار شماره یک روند تغییرات قیمت نقدی آلومینیوم در بورس فلزات لندن را به‌همراه نوسانات موجودی انبارهای این فلز طی یک ماه گذشته نشان می‌دهد. همان‌طور که مشاهده می‌شود، موجودی آلومینیوم انبارهای بورس فلزات لندن طی یک ماه گذشته، روندی نزولی را طی کرده است؛ هر چند که در نیمه دوم ماه ژانویه، مقداری افزایش داشت، اما در مجموع با کاهش همراه بود و این کاهش طی ۲ هفته گذشته به بیشترین حد خود رسید؛ به‌طوری که طی این دوره در مجموع از موجودی انبارهای بورس فلزات لندن حدود ۱۴٫۲ هزار تن کاسته شد.

در عین حال، همان‌طور که نشان داده شده، قیمت آلومینیوم با نرخ بسیار کندی، نسبت به این افت موجودی انبارها واکنش نشان داد و روندی صعودی را طی کرد. این در حالی است که علاوه بر کاهش موجودی انبارها در این دوره، افت ارزش دلار آمریکا از مهم‌ترین عوامل رشد قیمت بسیاری از فلزات پایه، از جمله آلومینیوم بود. همچنین رشد شاخص مدیران خرید چین در بخش صنعت، از رشد قیمت آلومینیوم نیز حمایت کرد و البته انتشار آمار مربوط به تولید ناخالص داخلی ایالات متحده، از مهم‌ترین عواملی بود که سبب افت ارزش دلار آمریکا شد؛ بنا به این آمار، تولید ناخالص داخلی آمریکا طی فصل چهارم سال ۲۰۱۷ نسبت به دوره مشابه از سال گذشته حدود ۲٫۶ درصد افزایش یافت که نسبت به رشد ۳ درصد مورد انتظار شده کمتر بود. این در حالی است که رشد تولید ناخالص داخلی ایالات متحده طی ۳ ماهه چهارم سال، ۳٫۲ درصد پیش‌بینی شده بود و طی بازبینی ثانویه، مقدار آن را به ۳ درصد کاهش دادند. بدین ترتیب، شاخص ارزش دلار از مقدار ۹۰٫۱۹ واحد در ۲۲ ژانویه، به ۸۹٫۰۴ واحد در روز ۲ فوریه افت پیدا کرد.

نمودار قیمت نقدی و موجودی انبار آلومینیوم در بورس فلزات لندن
نمودار قیمت نقدی و موجودی انبار آلومینیوم در بورس فلزات لندن

در مجموع طی هفته گذشته، قیمت آلومینیوم به‌طور متوسط  ۲ هزار و ۲۳۰ دلار به‌ازای هر تن بود که نسبت به هفته پیش از آن که در حدود ۲ هزار و ۲۲۸ دلار بر هر تن بود، نزدیک به ۲ دلار به‌ازای هر تن افزایش داشت. همچنین بررسی قیمت ۳ ماهه آلومینیوم در بورس فلزات لندن نشان می‌دهد که طی ۲ هفته گذشته، اختلاف بین قیمت ۳ ماهه با قیمت نقدی، به مقدار قابل توجهی کاهش یافته است؛ در حالی که این اختلاف قیمتی در ۱۶ ژانویه به بیش از ۱۰ دلار به‌ازای هر تن نیز رسید، در روز ۲ فوریه، متوسط قیمت ۳ ماهه حدود یک دلار بر هر تن، کمتر از قیمت متوسط روزانه نقدی در آن روز بود. از این رو، انتظار نمی‌رود که قیمت آلومینیوم در هفته‌های آتی، رشد چندانی داشته باشد.

در عین حال نیز، آلومینا به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مواد اولیه ورودی واحدهای ذوب آلومینیوم، در چند هفته گذشته در بازار چین (مهم‌ترین بازار مصرف این محصول در جهان)، پس از افت نزدیک به ۱۵۰ دلاری به‌ازای هر تن در ماه دسامبر ۲۰۱۷، در زیر سطح ۴۵۰ دلار بر تن تقریبا ثابت باقی مانده است. هر چند که بسیاری بر این عقیده هستند که با آغاز سال نوی چین (۱۶ فوریه) قیمت این محصول می‌تواند تحریک شده و به سطوح بالایی حرکت کند. با این حال، انتظار نمی‌رود که افزایش قیمت آلومینیوم، حتی در صورت تحقق طی چند هفته آتی، تأثیر چندانی بر قیمت آلومینیوم در همین دوره داشته باشد.

منبع:اخبار فلزات

نظرات: (0 نظر ثبت شده)

ورود به حساب کاربری

جهت ثبت نظر پیرامون محتوا یا خبر فوق میبایست ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.

ورود به حساب کاربری

آلومینیوم پلاس

آلومینیوم پلاس یک پلتفرم آنلاین و هوشمند برای تحلیل بازار آلومینیوم ایران و جهان است که پاسخگوی نگرانی‌های تولید کنندگان و فعالان اقتصادی، دسترسی فوری، دقیق، شفاف و بی‌واسطه به اطلاعات مهم و کاربردی است.