زبان فارسی
iranفارسی
englishEnglish
ورود به حساب کاربری
بیلت 6063-7 آلومینیوم ایران(ایرالکو) 2,040,227
شمش آلیاژ LM2 فناوران آلومینیوم ایده آل آمیژه 1,300,000
شمش 1000p-99.25 آلومینیوم المهدی 1,751,072
شمش 1000P-99.5 آلومینیوم المهدی 1,773,464
شمش 1000P-99.7 آلومینیوم المهدی 1,791,378
شمش 1000p-99.8 آلومینیوم ایران(ایرالکو) 1,849,555
آلومینیوم و فناوری

تولید آلیاژی از جنس آلومینیوم با استفاده از فناوری‌ نانو

شرکت چینی جونیاو (JuneYao) موفق به تولید آلیاژی از جنس آلومینیوم با استفاده از فناوری‌نانو شده است که استفاده از آن موجب کاهش ۱۵ درصدی وزن هواپیمای جت Homegrown C۹۱۹ خواهد شد. به گزارش اتاق خبر ایراک به نقل از ایرنا، شرکت چینی جونیاو (JuneYao) موفق به ساخت نانوآلیاژ جدیدی شده که امکان کاهش ۱۵ درصدی وزن هواپیما را فراهم…

اشتراک گذاری در
تولید آلیاژی از جنس آلومینیوم با استفاده از فناوری‌نانو-اتاق خبر ایراک

شرکت چینی جونیاو (JuneYao) موفق به تولید آلیاژی از جنس آلومینیوم با استفاده از فناوری‌نانو شده است که استفاده از آن موجب کاهش ۱۵ درصدی وزن هواپیمای جت Homegrown C۹۱۹ خواهد شد.


به گزارش اتاق خبر ایراک به نقل از ایرنا، شرکت چینی جونیاو (JuneYao) موفق به ساخت نانوآلیاژ جدیدی شده که امکان کاهش ۱۵ درصدی وزن هواپیما را فراهم می‌سازد، در این فناوری از آلیاژ آلومینیوم و نانوسرامیک استفاده شده است و می‌تواند استحکام آلیاژهای رایج آلومینیوم را تا ۳۰ درصد افزایش دهد.

به ادعای این شرکت، رقبای خارجی باید سال‌ها تلاش کنند تا در دهه‌های آتی بتوانند به چنین فناوری برسند، با تجاری سازی این آلیاژ جدید صرفه‌جویی اقتصادی بسیاری زیادی در اقتصاد چین رخ خواهد داد.

به گفته چینی‌ها با توجه به قیمت نفت در سال ۲۰۱۵، با کاهش یک کیلوگرم از وزن هواپیما، صرفه‌جویی برابر با ۱۲ هزار یوان در مصرف سوخت رخ می‌دهد. همچنین چینی‌ها قادر خواهند بود با تجاری‌سازی این فرآیند و استفاده از آلیاژ تازه تولید شده، واردات حوزه هوایی خود را به شدت کاهش دهند، کاهش واردات در تمامی حوزه‌ها از جمله صنعت هوایی همواره موردنظر این کشور پیشرو در توسعه صنعت بوده و سیاست‌های کلی چینی‌ها بر این اساس تنظیم شده است.

بر اساس گزارش رسانه‌ها، آلیاژ جدید تولید شده علاوه بر هواپیما، قابلیت استفاده در ماهواره‌های فضایی را نیز خواهد داشت، مسئولان و محققان چینی برنامه‌ریزی دقیق و هدفمندی را در راستای تولید این آلیاژ جدید و دستیابی به فناوری مورد نیاز آن انجام داده‌اند، گروه جونیاو از سال ۲۰۱۵ با دانشگاه جیاتونگ جهت تولید این آلیاژ شروع به همکاری کردند و در سال ۲۰۱۷ نیز یک موسسه تحقیقاتی، تنها به منظور تولید آلیاژ آلومینیوم مذکور تأسیس شده است.

نظرات: (0 نظر ثبت شده)

ورود به حساب کاربری

جهت ثبت نظر پیرامون محتوا یا خبر فوق میبایست ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.

ورود به حساب کاربری

آلومینیوم پلاس

آلومینیوم پلاس یک پلتفرم آنلاین و هوشمند برای تحلیل بازار آلومینیوم ایران و جهان است که پاسخگوی نگرانی‌های تولید کنندگان و فعالان اقتصادی، دسترسی فوری، دقیق، شفاف و بی‌واسطه به اطلاعات مهم و کاربردی است.