زبان فارسی
iranفارسی
englishEnglish
ورود به حساب کاربری
شمش 1000p-99.8 مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب 2,132,562
شمش 1000p-99.75 آلومینای ایران 2,127,231
شمش 1000P-99.7 آلومینیوم المهدی 2,121,899
اکسید آلومینیوم آلومینای ایران 609,882
شمش 1000p-99.8 آلومینیوم ایران(ایرالکو) 2,151,722
شمش 1000p-99.85 آلومینیوم ایران(ایرالکو) 2,132,562
اقتصاد بین الملل

جهان چگونه می‌تواند با بحران انرژی تحت تاثیر جنگ در اوکراین مقابله کند؟

به گزارش اتاق خبر ایراک به نقل از پایگاه خبری اتاق بازرگانی ایران، مرکز پژوهش‌­های اتاق ایران با انتشار گزارش«تأثیرات جهانی جنگ در اوکراین: بحران انرژی» (گزارش شماره 3 گروه پاسخگویی سازمان ملل متحد به بحران‌های جهانی غذا، انرژی و مالی) راه های مقابله با بحران انرژی را مورد توجه قرار داده است. قیمت انرژی همچنان بالاست و بالاتر از سطح…

اشتراک گذاری در
جهان چگونه می‌تواند با بحران انرژی تحت تاثیر جنگ در اوکراین مقابله کند؟

به گزارش اتاق خبر ایراک به نقل از پایگاه خبری اتاق بازرگانی ایران، مرکز پژوهش‌­های اتاق ایران با انتشار گزارش«تأثیرات جهانی جنگ در اوکراین: بحران انرژی» (گزارش شماره 3 گروه پاسخگویی سازمان ملل متحد به بحران‌های جهانی غذا، انرژی و مالی) راه های مقابله با بحران انرژی را مورد توجه قرار داده است. قیمت انرژی همچنان بالاست و بالاتر از سطح قبل از جنگ قرار دارد که نشان دهنده آشفتگی بیشتر در بازارهای انرژی با پیامدهای جهانی قابل توجه است.

 در همین راستا در این گزارش راه‌کارهایی برای مدیریت این بحران در سه سطح کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت ارائه  شده است. برخی از مهمترین توصیه‌­های سیاستی مطرح شده در این گزارش به شرح ذیل است:

استراتژی‌ کوتاه مدت؛ مدیریت مصرف انرژی

کشورها به ویژه کشورهای توسعه‌یافته باید تقاضای انرژی خود را مدیریت کنند. برخی از اقدامات در جهت کاهش تقاضا مانند کاهش دمای وسایل سرمایشی و گرمایشی و همچنین کاهش سفرهای هوایی را می‌توان بلافاصله انجام داد اما سایر اقدامات مانند مقاوم‌سازی ساختمان‌ها با عایق و یا بکارگیری پمپ‌های حرارتی ارتقایافته، احتمالا می‌تواند در طول حداقل سه ماه و با دریافت کمک‌های قابل توجه تا جولای 2023  آغاز شود.

استراتژی میان‌مدت (1-4 سال)؛ تکیه بر انرژی های تجدیدپذیر

دولت‌ها باید جمعیت‌های آسیب‌پذیر را مورد شناسایی قرار دهند و اقدماتی را به منظور تأمین دسترسی  به انرژی برای آنها در دستور کار قرار دهند. جهان به منظور دستیابی به هدف کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای، مقابله با کمبود انرژی، افزایش و تنوع ترکیب انرژی، به دوچندان کردن بهره‌گیری از منابع انرژی تجدیدپذیر نیاز دارد. دولت‌ها باید تنگناهای موجود در عرضه انرژی‌های تجدیدپذیر را شناسایی و برطرف کنند تا از این طریق منجر به افزایش انرژی پاک و رشد اقتصادی شود و از فرصت‌هایی ایجاد شده برای یک گذار عادلانه بهره گرفته شود.

استراتژی بلندمدت

این استراتژی شامل انجام اقدامات عاجلی است که می‌تواند گذار به انرژی‌های تجدیدپذیر در آینده را تقویت کنند. دولت‌ها باید با اتلاف انرژی مقابله کنند. دولت‌ها باید از هم اکنون، برای محیط سیاسی آینده، استراتژی و قانون طراحی و تنظیم کنند. در راستای گذار به انرژی سبز، منابع مالی دولتی، خصوصی و چندملیتی باید افزایش یابد.

نظرات: (0 نظر ثبت شده)

ورود به حساب کاربری

جهت ثبت نظر پیرامون محتوا یا خبر فوق میبایست ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.

ورود به حساب کاربری