زبان فارسی
iranفارسی
englishEnglish
ورود به حساب کاربری
شمش 1000P-99.7 آلومینیوم المهدی 1,868,775
شمش 1000p-99.75 آلومینای ایران 1,873,471
اکسید آلومینیوم آلومینای ایران 509,861
شمش 1000p-99.8 مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب 1,878,166
شمش 1000p-99.8 مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب 2,165,676
شمش 1000p-99.8 آلومینیوم ایران(ایرالکو) 1,878,166
کسب و کار

سیاست های دولت چین برای تسهیل در امر کسب و کار

دولت چین سیاست‌هایی را در دستور کار قرار داده است که انجام کسب‌وکار در دومین اقتصاد بزرگ دنیا را تسهیل خواهد کرد، سیاست‌هایی که از آموزش کسب‌وکارهای خصوصی گرفته تا ارتقای دسترسی به بازارها را شامل می‌شود. به عقیده کارشناسان این تلاش‌های دولت چین در راستای مقابله با کندی رشد اقتصادی است که در بحبوحه تنش‌های تجاری با آمریکا اتفاق…

اشتراک گذاری در
چین

دولت چین سیاست‌هایی را در دستور کار قرار داده است که انجام کسب‌وکار در دومین اقتصاد بزرگ دنیا را تسهیل خواهد کرد، سیاست‌هایی که از آموزش کسب‌وکارهای خصوصی گرفته تا ارتقای دسترسی به بازارها را شامل می‌شود. به عقیده کارشناسان این تلاش‌های دولت چین در راستای مقابله با کندی رشد اقتصادی است که در بحبوحه تنش‌های تجاری با آمریکا اتفاق افتاده است.


به گزارش اتاق خبر ایراک ،براساس پیش‌نویس دستورالعملی که توسط «کمیسیون توسعه و اصلاحات ملی» این کشور منتشر شده است، به‌عنوان بخشی از برنامه گسترده‌تر تحریک رشد اقتصادی، این اقدامات شامل حفاظت بهتر از مالکیت معنوی، دسترسی برابر به بازارها و حمایت بیشتر از کسب‌وکارهای خصوصی و کوچک می‌شود.

اعلام چنین سیاست‌گذاری‌هایی درحالی است که آمارهای منتشره طی هفته‌های اخیر، روند کاهشی رشد اقتصادی این کشور را روایت می‌کنند. براساس آمارهایی که روز دوشنبه منتشر شد، سرعت رشد فصلی اقتصاد چین به پایین‌ترین سطح از سال ۱۹۹۲ رسیده است، امری که حکایت از اثرگذاری تنش‌های تجاری با آمریکا دارد. در این رابطه تولیدناخالص‌داخلی چین در بازه آوریل تا ژوئن نسبت به سال گذشته ۲/ ۶درصد رشد کرد، نرخی که پایین‌ترین سطح از رشد ۴/ ۶ درصدی فصل نخست سال‌جاری است.

در ماه ژوئن، آمارهای تولیدات کارخانه‌ای و خرده‌فروشی عملکردی فراتر از انتظارات داشت، درحالی که وضعیت سرمایه‌گذاری در نیمه نخست سال جاری شواهد بیشتری از اثرگذاری سیاست‌های تشویقی دولت چین برای مقابله با کندی رشد اقتصاد به نمایش گذاشت. پس از انتشار آمارهای امیدوارکننده بخش تولیدات کارخانه‌ای و خرده‌فروشی، ارزش سهام بازارهای هنگ‌کنگ و شانگهای روندی نزولی یافت، گرچه شاخص‌های سهام در سراسر منطقه همچنان در سطوحی پایین قرار دارند.

به عقیده کارشناسان کاهش رشد اقتصادی چین آن هم درحالی‌که مذاکرات تجاری با آمریکا ادامه دارد، فشارها بر مقامات دولتی این کشور را بیشتر خواهد کرد. به‌علاوه این آمارها حکایت از آن دارند که دومین اقتصاد بزرگ دنیا قدمی دیگر در مسیر رکود بلندمدت برداشته است، آن هم پس از دوره رونق پرسرعتی که از اوایل قرن جاری تجربه شد.

به‌علاوه گرچه مذاکرات تجاری آمریکا و چین در جریان است اما تضمینی وجود ندارد دو کشور بتوانند به توافق برسند. با این حال وانگ تائو، اقتصاددان ارشد شعبه هنگ‌کنگ بانک «یو‌بی‌اس» می‌گوید:‌ «گرچه شاهد کند شدن رشد اقتصاد در فصل دوم هستیم، اما من فکر می‌کنم اقتصاد چین روندی باثبات در پیش خواهد گرفت.» براساس آمارها، در نیمه نخست امسال خالص صادرات کمکی ۷/ ۲۰ درصدی به رشد اقتصادی چین کرد، نرخی که از سطح ۸/ ۲۲ درصدی فصل نخست کمتر است.

آمارهای تجاری که روز جمعه منتشر شد نیز حکایت از افت هر دو بخش واردات و صادرات غول اقتصادی آسیا در انتهای نیمه نخست سال جاری داشت.

نظرات: (0 نظر ثبت شده)

ورود به حساب کاربری

جهت ثبت نظر پیرامون محتوا یا خبر فوق میبایست ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.

ورود به حساب کاربری

آلومینیوم پلاس

آلومینیوم پلاس یک پلتفرم آنلاین و هوشمند برای تحلیل بازار آلومینیوم ایران و جهان است که پاسخگوی نگرانی‌های تولید کنندگان و فعالان اقتصادی، دسترسی فوری، دقیق، شفاف و بی‌واسطه به اطلاعات مهم و کاربردی است.