زبان فارسی
iranفارسی
englishEnglish
ورود به حساب کاربری
شمش 1000P-99.5 آلومینای ایران 1,898,383
شمش 1000p-99.85 مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب 1,927,292
شمش 1000p-99.8 مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب 2,110,482
شمش 1000p-99.75 آلومینیوم ایران(ایرالکو) 1,949,981
شمش 1000P-99.5 آلومینیوم المهدی 1,898,383
شمش 1000P-99.7 آلومینیوم المهدی 1,917,656
صنعت آلومینیوم ایران

مدیرعامل ایرالکو:فقط برای چند روز دیگر مواد اولیه داریم

 مهندس احمد مجیدی مدیرعامل ایرالکو گفت:در حالت طبیعی ما باید برای ۶ ماه مواد اولیه را ذخیره داشته باشیم تا بتوانیم مطمئن باشیم اتفاقات پیش آمده به تولید ما ضرر نمی‌زند،این در حالی است که هم اینک ما فقط برای چند روز دیگر مواد اولیه داریم هرچند این روند چندسال است که به این شکل سپری می‌شود وهر لحظه امکان…

اشتراک گذاری در
مهندس احمد مجیدی مدیرعامل ایرالکو
 مهندس احمد مجیدی مدیرعامل ایرالکو گفت:در حالت طبیعی ما باید برای ۶ ماه مواد اولیه را ذخیره داشته باشیم تا بتوانیم مطمئن باشیم اتفاقات پیش آمده به تولید ما ضرر نمی‌زند،این در حالی است که هم اینک ما فقط برای چند روز دیگر مواد اولیه داریم هرچند این روند چندسال است که به این شکل سپری می‌شود وهر لحظه امکان توقف تولید و یا تعطیلی وجود دارد.

به گزار اتاق خبر ایراک و به نقل از روزنامه اطلاعات، مهندس احمد مجیدی،مدیرعامل شرکت ایرالکو در مصاحبه با این روزنامه به نکات بسیار مهمی اشاره کرده است.

مهندس احمد مجیدی ،با توجه به اینکه محصولات شرکت ایرالکو از طریق بورس به فروش می رسد مشکلات بسیاری در این بخش وجود دارد که انتظار می رود مسئولان کشوری و استانی نسبت به حل مشکلات، ایرالکو را یاری کنند.

وی با اشاره به اینکه برخلاف خبرها منابع ارز دولتی برای تهیه مواد اولیه در اختیارصنایع آلومینیوم‌سازی قرار نگرفت گفت: صنعت آلومینیوم در صورت حمایت نشدن با مشکلات حادی روبرو می‌شود.

وی با اشاره به این که درکشور فقط سه کارخانه مادر تولید آلومینیوم وجود دارد و ظرفیت این سه کارخانه ۳۵۰ هزار تن است، اظهار داشت: اگر این صنعت یاری نشود در آینده نزدیک با مشکلات حادی مواجه می‌شود.

مدیرعامل شرکت آلومینیوم‌ ایران اضافه کرد: براساس آماری که از طرف وزارت صنعت، معدن و تجارت وجود دارد زیر دست این سه کارخانه ۱۱ هزار کارخانه و کارگاه تولیدی است که از شمش این کارخانه‌ها برای تولیدات پایین دستی استفاده می‌کند.

وی با بیان اینکه درصورت فعالیت تمام خطوط کارخانه آلومینیوم‌سازی که هم اینک خط پنج در حال بهسازی است، ۱۸۰هزار تن در سال تولید شمش داریم گفت: این شرکت هم اینک ۷۰۰ ۴پرسنل دارد که ماهیانه ۲۶ میلیارد تومان حقوق و دستمزد به آنها پرداخت می‌کنیم.

وی میزان تولیدات این ایرالکو درسال را ۱۶۵ هزارتن پیش بینی کردوافزود: برعکس سایر کارخانه ها مانندفولاد سازی و مس که معادن آن داخل کشور است ۸۰ درصد مواد اولیه این کارخانه که از کشورهایی مانند چین، هند و مقداری از پاکستان و سایر کشورها تامین می‌شود و تنها ۲۰درصد ازمواد معدنی که همان آلومنا است داخل کشور تامین می‌شود پس مهم‌ترین چالش این صنعت تامین مواد اولیه است.

مجیدی با بیان اینکه در حالت طبیعی ما باید برای ۶ ماه مواد اولیه را ذخیره داشته باشیم تا بتوانیم مطمئن باشیم اتفاقات پیش آمده به تولید ما ضرر نمی‌زند اظهارداشت: این در حالی است که هم اینک ما فقط برای چند روز دیگر مواد اولیه داریم هرچند این روند چندسال است که به این شکل سپری می‌شود وهر لحظه امکان توقف تولید و یا تعطیلی وجود دارد.

وی با بیان اینکه درصورتی که هریک از این دیگ‌ها به هر دلیلی تعطیل شود یک میلیارد تومان هزینه برای بهسازی آن نیازاست گفت: باتوجه به سیاست‌های ارزی جدیدی که اتخاذ شد با دلار چهار هزار و ۲۰۰ تومانی، انتظار می رفت که دولت هرماه ۲۵ میلیون دلار برای تامین مواد اولیه در اختیار این شرکت قرار دهدامابا وجود صحبت‌های انجام شده در شبکه‌های خبری مبنی بر تامین ارز مورد نیاز این بخش‌ها این اتفاق نیفتاد و تنها ۴۰ درصد از ارز مورد نیاز ما تامین شد بنابراین ناچار شدیم به صورت تهاتری مواد اولیه مورد نیاز خود را تامین کنیم.

وی با اشاره به این که تولیدات این سه کارخانه موجود در کشور به اندازه نیاز و مصرف کشور است افزود: هم اینک نیاز کشور ۳۳۰ هزار تن است و حداکثر تولید کارخانه به ۳۵۰هزار تن می‌رسد که در بحث تهاتر شمش‌های تولید با مواد اولیه، منجر به کمبود شمش برای تامین شمش مورد نیاز کارخانه‌جات زیر دست می‌شود و این امر سبب تعطیلی این صنایع می‌شود.

مدیرعامل شرکت ایرالکو ادامه داد: زمانی که ارز به قیمت چهار هزار و ۲۰۰ رسید ما تمامی مواد مورد نیاز خود را از شهر اراک با قیمت ۹ تا ۱۰ هزار تومان تامین می‌کردیم که دستوری به ما ابلاغ شد که شمش تولیدی را در بورس با ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی بفروشیم، ماهرآنچه را که تامین کردیم با ارز ۱۰ هزار تومانی بود و صادرات ماهم با ارز ۱۰هزار تومانی بود این درحالی است که ما را مجبور به فروش با ارز ۲۰۰ ۴ تومانی در بورس کردند.وی گفت: این امر سبب به وجود آمدن یک رانتی در بورس شد که شمش ۱۰ تا ۱۱ هزار تومانی بورس را دلالان در بازار آزاد با قیمت ۱۸ تا ۱۹هزار تومانی به فروش رساندند و این موضوع فقط به ضرر تولید کننده است.

نظرات: (0 نظر ثبت شده)

ورود به حساب کاربری

جهت ثبت نظر پیرامون محتوا یا خبر فوق میبایست ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.

ورود به حساب کاربری

آلومینیوم پلاس

آلومینیوم پلاس یک پلتفرم آنلاین و هوشمند برای تحلیل بازار آلومینیوم ایران و جهان است که پاسخگوی نگرانی‌های تولید کنندگان و فعالان اقتصادی، دسترسی فوری، دقیق، شفاف و بی‌واسطه به اطلاعات مهم و کاربردی است.