فویلهای آلومینیومی در ۴ دسته مختلف صنعتی مورد استفاده قرار میگیرند: صنعت بستهبندی، صنایع الکتریکی، صنعت مبدلهای حرارتی و ساختمان (پانلهای کامپوزیتی). در این میان صنعت بستهبندی، بزرگترین مصرفکننده فویلهای آلومینیومی در سطح جهان با سهم بیش از ۷۰ درصد است. در ایران نیز در صنعت بستهبندی بیشترین سهم مربوط به مصرف فویل و کمترین سهم از تقاضای این محصول مربوط به مبدلهای حرارتی است.
از دیگر کاربردهای مهم فویلهای آلومینیومی که به طور روزافزون در حال افزایش است به کاربردهای الکتریکی و حرارتی آن میتوان اشاره کرد . عمده مصارف فویل آلومینیومی در صنایع الکتریکی محدود به کابلهای شیلددار و محافظدار در کابلهای مخابراتی و فشار قوی است. البته از فویلهای آلومینیومی در ساخت الکترودهای باتریها و همچنین ساخت مدارهای الکتریکی چاپی نیز استفاده میشود و علاوه بر این موارد در ساخت مبدلهای حرارتی پرهدار و برخی از انواع پانلهای کامپوزیتی آلومینیومی نیز استفاده میشود. نکته جالب توجه اینکه در کاربرد مبدلهای حرارتی از فویل آلومینیوم بهعنوان هادی حرارتی و در کاربرد دومی بهعنوان عایق حرارتی استفاده میشود؛ البته توجه به این نکته نیز ضروری است که استفاده از ورقهای آلومینیومی که دارای ضخامتی بیش از ۰٫۲ میلیمتر هستند، در این قبیل از محصولات بیشتر رواج دارد.
میتوان گفت که فویلهای آلومینیومی در ۴ دسته مختلف صنعتی مورد استفاده قرار میگیرند: صنعت بستهبندی، صنایع الکتریکی، صنعت مبدلهای حرارتی و ساختمان (پانلهای کامپوزیتی). در این میان صنعت بستهبندی بزرگترین مصرفکننده فویلهای آلومینیومی در سطح جهان با سهم بیش از ۷۰ درصدی است.فویل آلومینیومی در ایران عمدتا در بخش صنعت بستهبندی به مصرف میرسد. در این میان لفافهای غذایی و دارویی و پس از آن ظروف یکبار مصرف بیشترین سهم را در تقاضای فویل آلومینیومی دارند. دومین مصرفکننده فویل که در رأس آن، واحدهای تولیدکننده کابلهای مخابراتی و برقی فشار قوی با مصرف حدود ۶۰ درصد فویلهای آلومینیومی مورد استفاده در صنایع الکتریکی قرار دارند، صنایع الکتریکی است. ساخت پانلهای کامپوزیتی، در و دیوارهای ضد آتش در ایران در رتبه بعدی مصرف فویل قرار دارند. در نهایت واحدهای تولیدکننده مبدلهای حرارتی کمترین تقاضای فویل ایران را در اختیار دارند.