زبان فارسی
iranفارسی
englishEnglish
ورود به حساب کاربری
هیدروکسید آلومینیوم آلومینای ایران 355,540
شمش آلیاژ LM2 فن آوری ریخته گری تلاشگران گلپایگان 1,800,000
بیلت 6063-7 آلومینیوم ایران(ایرالکو) 2,432,891
شمش آلیاژ ADC12 صنایع نگین آلومینیوم گلپایگان 1,980,000
شمش 1000p-99.85 مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب 2,205,720
شمش 1000P-99.7 آلومینای ایران 2,194,691
صنعت آلومینیوم ایران

 احداث نیروگاه خورشیدی ۱۱۵ مگاواتی شرکت ایرالکو

طی مراسمی با حضور استاندار مرکزی، عملیات اجرائی احداث نیروگاه خورشیدی ۱۱۵ مگاواتی شرکت آلومینیوم ایران آغاز گردید.

اشتراک گذاری در
احداث نیروگاه خورشیدی ۱۱۵ مگاواتی شرکت ایرالکو

به گزارش اتاق خبر ایراک و به نقل از روابط عمومی شرکت آلومینیوم ایران، طی مراسمی با حضور استاندار مرکزی، عملیات اجرائی احداث نیروگاه خورشیدی ۱۱۵ مگاواتی شرکت آلومینیوم ایران آغاز گردید.

در تاریخ ۱۷ بهمن ماه و همزمان با گرامیداشت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، آئین افتتاح و شروع عملیات اجرایی طرح‌های وزارت نیرو در سراسر کشور به صورت متمرکز و با حضور رئیس جمهور و وزیر نیرو در محل این وزارتخانه برگزار شد.

در این مراسم تعدادی از پروژه‌های نیروگاهی تجدید‌پذیر در سراسر کشور افتتاح و با دستور جناب آقای دکتر پزشکیان ریاست جمهوری اسلامی ایران عملیات اجرایی ۶ هزار و ۶۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر با سرمایه‌گذاری ۱۶۰ هزار میلیارد تومانی آغاز شد.

در همین راستا و با حضور ریاست جمهوری و وزیر نیرو،  بصورت ویدئو کنفرانس کلنگ احداث نیروگاه خورشیدی ۱۱۵ مگاواتی شرکت آلومینیوم ایران با دستور رئیس جمهور و با حضور دکتر زندیه وکیلی استاندار مرکزی، دکتر ابراهیمی نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی، مهندس محمودی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی، دکتر محمدی مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی، مهندس جودکی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی، مهندس یوسفی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی و جمعی دیگر از مقامات استان و شهر اراک و همچنین مهندس سیف مدیر کارخانه و برخی از معاونین و مدیران ایرالکو، در محل این پروژه به زمین خورد.

دکتر زندیه‌وکیلی، استاندار مرکزی در حاشیه افتتاح و آغاز عملیات اجرایی نیروگاه‌ خورشیدی ۱۱۵ مگاواتی شرکت آلومینیوم ایران در گزارشی به رئیس جمهور، اظهار نمود: با توجه به مسئله مازوت‌سوزی و فراهم نشدن امکان توقف آن به دلیل مشکلات ناترازی تصمیم گرفتیم تا تمام ظرفیت‌های استان را در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر و خورشیدی به کار بگیریم و ضمن تأمین نیاز استان بخشی از نیاز کشور را نیز تأمین کنیم.

استاندار مرکزی گفت: میثاق‌نامه‌ای با دستگاه‌های اجرایی استان به امضاء رسید و خود را متعهد کردیم که در این خصوص اقدام کنیم. لذا برنامه سه ساله‌ای برای تولید ۵ هزار مگاوات برق خورشیدی در استان تدوین شد و  بر این اساس برای سال ۱۴۰۴ حدود ۵۰۰ مگاوات، در سال ۱۴۰۵ به میزان ۱۸۰۰ مگاوات و در سال ۱۴۰۶ معادل ۲۷۰۰ مگاوات برق خورشیدی هدف‌گذاری شده است.

وی تصریح کرد: با توجه به صنعتی بودن استان مرکزی، در بخش صنایع، امروز عملیات اجرایی احداث نیروگاه ۱۱۵ مگاواتی شرکت آلومینوم ایران آغاز می‌شود. زندیه‌وکیلی ادامه داد: مقدمات و کار اجرایی تولید حدود ۱۵۰۰ مگاوات برق خورشیدی در استان مرکزی آغاز شده و امروز ۴۴ مگاوات از این نیروگاه‌ها افتتاح می‌شود و ۴۴۰ مگاوات نیز کلنگ‌زنی خواهد شد.

لازم بذکر است نیروگاه ۱۱۵ مگاواتی ایرالکو در زمینی به وسعت ۱۷۲ هکتار، در راستای تولید انرژی پاک و تجدید پذیر و حفظ محیط زیست، حد فاصل پست برق انجیرک و روستای حاجی آباد احداث خواهد شد و بر اساس آئین نامه تکلیفی ماده ۱۶ قانون شرکت های دانش بنیان و الزام تامین ۵ درصد برق مصرفی صنایع از طریق نیروگاههای تجدید پذیر، ساخت نیروگاه مذکور دردستور کار قرار گرفته است.  نیروگاه‌ خورشیدی ایرالکو از نوع نیروگاه متصل به شبکه می باشد که تمام برق تولیدی خود را به شبکه تزریق کرده و ‌ نیازی به ذخیره انرژی تولید شده توسط وسایل و تجهیزات جانبی همچون بانک باتری و شارژ کنترل نیست.

در همین راستا، تاکنون اقدمات زیر برای پیشبرد عملیات اجرایی نیروگاه انجام پذیرفته است:

– اخذ پروانه احداث از سازمان انرژی‌های تجدید پذیر وزارت نیرو (ساتبا)

– اخذ مجوز محیط زیست

–  تنظیم صورتجلسه تحویل محل ساخت نیروگاه با سازمان منابع طبیعی و جهاد کشاورزی استان

– انعقاد قرارداد و انتخاب مشاور خط و پست نیروگاه بمنظور انجام مطالعات اتصال به شبکه

– انتخاب و عقداد قرارداد با پیمانکار مجری حصار نیروگاه

-تهیه اسناد جهت برگزاری مناقصه بمنظور انتخاب پیمانکار EPC /EPCF

آلومینیوم پلاس

آلومینیوم پلاس یک پلتفرم آنلاین و هوشمند برای تحلیل بازار آلومینیوم ایران و جهان است که پاسخگوی نگرانی‌های تولید کنندگان و فعالان اقتصادی، دسترسی فوری، دقیق، شفاف و بی‌واسطه به اطلاعات مهم و کاربردی است.