زبان فارسی
iranفارسی
englishEnglish
ورود به حساب کاربری
بیلت 6063-7 آلومینیوم ایران(ایرالکو) 2,006,584
هیدروکسید آلومینیوم آلومینای ایران 328,507
اکسید آلومینیوم آلومینای ایران 365,008
شمش آلیاژ A-413 آلومینیوم ایران(ایرالکو) 1,897,400
شمش 1000P-99.7 آلومینیوم المهدی 1,790,000
شمش 1000p-99.75 آلومینیوم ایران(ایرالکو) 1,790,000
صنعت آلومینیوم ایران

پروژه تولید آلومینیوم هند در ایران متوقف شد

پروژه تولید آلومینیوم هند در ایران متوقف شد   شرکت ملی آلومینیوم هند (نالکو) همه پروژه‌های خارجی خود از جمله پروژه‌ای که در ایران داشت را به منظور تمرکز بر توسعه ظرفیت داخلی، متوقف کرده است.   به گزارش اتاق خبر ایراک به نقل ازایسنا، این شرکت سال گذشته با ایمیدرو (سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران)…

اشتراک گذاری در
هند

 

شرکت ملی آلومینیوم هند (نالکو) همه پروژه‌های خارجی خود از جمله پروژه‌ای که در ایران داشت را به منظور تمرکز بر توسعه ظرفیت داخلی، متوقف کرده است.

 

به گزارش اتاق خبر ایراک به نقل ازایسنا، این شرکت سال گذشته با ایمیدرو (سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران) توافقی را برای بررسی امکان ساخت یک کارخانه آلومینیوم امضا کرده بود.

اما تاپان کومار چاند، رییس هیات مدیره شرکت ملی آلومینیوم هند به رویترز گفت: پیشنهاد ایران زمانی جذاب است که قیمت‌های گاز جذاب باشد اما در این حوزه، علامتی مشاهده نشده است.

دولت هند اواخر سال گذشته با تاکید بر ضرورت خودکفایی در تولید آلومینیوم، از شرکت ملی آلومینیوم هند خواست در پروژه‌های توسعه جهانی خود از جمله پروژه ایران بازبینی کند.

شرکت ملی آلومینیوم هند به دنبال احداث یک کارخانه آلومینیوم به ظرفیت ۵۰۰ هزار تن در سال و یک نیروگاه در خاورمیانه بود.

براساس گزارش رویترز، سومین تولیدکننده بزرگ آلومینیوم هند قصد دارد تولید سالانه‌اش را به میزان ۱۴ درصد در سال مالی ۲۰۱۸-۲۰۱۷ افزایش دهد و به ۴۴۰ هزار تن برساند و همچنین رشد ۲۰ درصدی صادرات به ۱۲۰ هزار تن را هدف‌گذاری کرده است.

منبع:ایسنا

نظرات: (0 نظر ثبت شده)

ورود به حساب کاربری

جهت ثبت نظر پیرامون محتوا یا خبر فوق میبایست ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.

ورود به حساب کاربری

آلومینیوم پلاس

آلومینیوم پلاس یک پلتفرم آنلاین و هوشمند برای تحلیل بازار آلومینیوم ایران و جهان است که پاسخگوی نگرانی‌های تولید کنندگان و فعالان اقتصادی، دسترسی فوری، دقیق، شفاف و بی‌واسطه به اطلاعات مهم و کاربردی است.