زبان فارسی
iranفارسی
englishEnglish
ورود به حساب کاربری
بیلت 6063-7 آلومینیوم ایران(ایرالکو) 2,006,584
هیدروکسید آلومینیوم آلومینای ایران 328,507
اکسید آلومینیوم آلومینای ایران 365,008
شمش آلیاژ A-413 آلومینیوم ایران(ایرالکو) 1,897,400
شمش 1000P-99.7 آلومینیوم المهدی 1,790,000
شمش 1000p-99.75 آلومینیوم ایران(ایرالکو) 1,790,000
صنعت آلومینیوم ایران

چالش‌های صنعت آلومینیوم

صنعت آلومینیوم به‌عنوان یکی از مهم‌ترین صنایع استراتژیک در جهان شناخته می‌شود که همین امر منجر به تولید این فلز در بیشتر کشورهای توسعه‌یافته شده است. ایران نیز با داشتن بیش از ۴۵۰هزار تن ظرفیت تن تولید آلومینیوم، اقدام به تولید این فلز مهم کرده است. به گزارش اخبار فلزات و به نقل از صمت، اما یکی از مهم‌ترین مشکلات…

اشتراک گذاری در
صنعت آلومینیوم

صنعت آلومینیوم به‌عنوان یکی از مهم‌ترین صنایع استراتژیک در جهان شناخته می‌شود که همین امر منجر به تولید این فلز در بیشتر کشورهای توسعه‌یافته شده است. ایران نیز با داشتن بیش از ۴۵۰هزار تن ظرفیت تن تولید آلومینیوم، اقدام به تولید این فلز مهم کرده است.

به گزارش اخبار فلزات و به نقل از صمت، اما یکی از مهم‌ترین مشکلات این صنعت استراتژیک در کشور کمبود مواد اولیه است. از آنجا که بوکسیت به عنوان مواد معدنی آلومینیوم‌سازی به‌صورت محدود در کشور یافت می‌شود، همواره این صنعت را با کمبود مواد اولیه روبه‌رو کرده است. هرچند کشورهای همسایه مانند امارات و عربستان با وجود کمبود مواد اولیه در این راستا گام‌های اساسی برداشته و در حال افزایش ظرفیت‌های آلومینیومی خود در منطقه هستند. از این‌رو در این زمینه می‌طلبد که به‌دنبال کشف ذخایر جدید در داخل کشور باشیم یا در استخراج ذخایر بوکسیتی در سایر کشورها مانند کشورهای افریقایی مشارکت بیشتری داشته باشیم.

از سوی دیگر افزایش نرخ تمام‌شده تولید شمش یکی از چالش‌های صنعت آلومینیوم به‌شمار می‌رود که می‌طلبد پس از بررسی تمام عوامل آن به‌دنبال راهکارهای عملی برای کاهش آن باشیم. البته کمبود مواد اولیه یکی از این عوامل به‌شمار می‌آید. از سوی دیگر نیز نیاز به بروزرسانی فناوری در کاهش هزینه‌های انرژی نیز می‌تواند موثر واقع شود.یکی از عواملی دیگری که می‌تواند به صنعت آلومینیوم در کشور کمک کند، تکمیل زنجیره صنعت آلومینیوم است. بنابراین می‌طلبد که در تاسیس واحدهای جدید آلومینیومی در کشور این موضوع اساسی در نظر گرفته شود، چراکه اگر این زنجیره را نادیده بگیریم، نمی‌توانیم ایجاد ارزش‌افزوده کنیم. بنابراین با ایجاد این زنجیره می‌توانیم ایجاد ارزش‌افزوده داشته باشیم.

کارشناسان این حوزه معتقدند در صنعت آلومینیوم در تولید شمش ثابت مانده‌ایم و در مراحل مختلف تولید آن متعادل رشد نکرده‌ایم. برای مثال پایین‌دست پروفیل یا پایین‌دست نورد رشد نکرده‌اند و تنها در تولید شمش توانسته‌ایم تا حدی رشد داشته باشیم.در یک نگاه اجمالی صنعت آلومینیوم کشور نیاز به سرمایه‌گذاری بیشتری در زمینه اکتشاف، تامین مواد اولیه، روزآمد شدن فناوری و تکمیل زنجیره آلومینیوم در واحدهای تولیدی دارد.

منبع:اخبار فلزات

 

#اتاق_خبر #ایراک #آلومینیوم

نظرات: (0 نظر ثبت شده)

ورود به حساب کاربری

جهت ثبت نظر پیرامون محتوا یا خبر فوق میبایست ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.

ورود به حساب کاربری

آلومینیوم پلاس

آلومینیوم پلاس یک پلتفرم آنلاین و هوشمند برای تحلیل بازار آلومینیوم ایران و جهان است که پاسخگوی نگرانی‌های تولید کنندگان و فعالان اقتصادی، دسترسی فوری، دقیق، شفاف و بی‌واسطه به اطلاعات مهم و کاربردی است.